Changing the world, one site at a time…
Zonsondergang boven Meer van Eysinga
Logo van TW Makelaars Tweede Woning Makelaars Vakantiewoning Recreatiewoning
  • © 2020-2024 TW Makelaars Sitebeheer 0

even voorstellen.

Stacks Image 8
De ervaring die wij beide hebben opgedaan tijdens de ontwikkeling en verkoop van tientallen grote en kleinere recreatieprojecten en bestaande bouw, kunnen we nu bundelen en inzetten bij de verkoop van ons eigen aanbod.

Samen meer dan een halve eeuw aan ervaring in de specifieke recreatiewoningmarkt. Hieronder stellen Hester Tadema en Markus Vijn zich graag uitgebreider aan u voor!
Hester Tadema TW Makelaars tweede woning

Hester Tadema


Toen ik net van school kwam, heel lang geleden, stuurde mijn schoonvader mij naar een weiland in St. Nicolaasga: ga daar maar recreatiewoningen verkopen. En dat lukte en ik vond het ook nog eens heel erg leuk. 

De afgelopen 4 jaar heb ik als franchisenemer voor de landelijk opererende recreatiemakelaar De Vakantiemakelaar gewerkt. Nu ben ik samen met Markus Vijn; Tweede Woning Makelaars oftewel TW Makelaars. Als TW Makelaars bemiddelen wij bij de verkoop van uw onroerend goed in de Noordelijke provincies, maar ook daar buiten. 


Wij verkopen zowel nieuwbouwprojecten zoals bijvoorbeeld Meer van Eysinga, Het Eyland als ook de 2e fase op de Driesprong in Langelille, maar ook van bestaande bouw hebben wij veel kennis van zaken. Alle recreatieparken in de Noordelijke provincies zijn voor ons bekend terrein. Dat maakt het voor ons makkelijk om de juiste woning te vinden voor de koper en dat is altijd heel fijn.


Ik doe dit werk met heel veel plezier. 
Het sociale contact met de verschillende mensen maakt het interessant en een dag is nooit gelijk. Natuurlijk is het mooi de opdrachtgever tevreden te stellen met de verkoop, maar wat is het ook leuk om een nieuwe eigenaar te vinden die heel blij is met zijn recreatiewoning. 

Markus Vijn TW Makelaars tweede woning

Markus Vijn


Toen ik 25 jaar geleden, naast mijn studie, begon als part time verkoper van nieuwbouw recreatiewoningen, had ik niet gedacht dat ik dit vandaag de dag (en inmiddels bijna tweeduizend verkochte woningen verder) nog steeds met zoveel plezier en toewijding zou doen. Ik hield niet van ‘verkopers’ en had niets met commercie of targets, en nog steeds niet. Maar ik ontdekte al snel dat je een woning kunt verkopen, zonder ‘verkoper’ te zijn en dat er heel veel creativiteit en dynamiek zit in het ontwikkelen van recreatieprojecten.

Bovendien is het teamwerk heel erg belangrijk. Want alleen een nauwe samenwerking met de ontwikkelaar, aannemer bouw en infra, architect, inrichter, verhuurorganisatie, overheid, beheerder, reclameburo en bijvoorbeeld ook de notaris, leidt tot een succesvolle ontwikkeling en verkoop van een project.

Naast de inspirerende samenwerking met al deze partijen, vind ik de relatie met de potentiële kopers eigenlijk het leukste wat er is. Het is altijd weer nieuw, hoe iemand naar ons project kijkt en op welke manier we individuele wensen in een project kunnen passen.
Hoewel ik kan stellen dat ik ‘door de wol geverfd’ ben en alle aspecten van recreatief vastgoed heel goed ken, vind ik het leuk om mijn kennis verder te verdiepen en volg daarom een opleiding tot Register Makelaar.

Samen met mijn collega Hester Tadema hebben we nu onze eigen recreatiemakelaardij. Soms is één plus één drie, en dat is precies het gevoel wat ik heb bij ’Tweede Woning Makelaars’!