Changing the world, one site at a time…
Recreatiewoning tweede woning verkopen
Logo van TW Makelaars Tweede Woning Makelaars Vakantiewoning Recreatiewoning
  • © 2020-2024 TW Makelaars Sitebeheer 0

uw woning verkopen.

Stacks Image 8
TW Makelaars kent de beweegredenen van mensen om tot aankoop van een tweede woning over te gaan en weten dat het om zoveel meer gaat dan de prijs en de indeling van uw woning.
Hierdoor durven wij te stellen dat we de best mogelijke partner zijn, voor de verkoop van uw recreatiewoning.

Wij hebben tientallen recreatie projecten vanaf het prille begin tot en met de verkoop en realisatie meegemaakt. Onze makelaars kennen daardoor de fundering waarop uw recreatiewoning is gebouwd en zijn daarnaast zeer goed bekend met de vele facetten van het bezit en de exploitatie van een tweede woning. We voelen hierdoor feilloos aan op welke manier we uw woning het beste kunnen presenteren en wat we er als eerste over vertellen aan potentiële bezoekers. Dat doen we met de overtuigingskracht van onze rijke ervaring.
onze dienstverlening
Wij gaan altijd eerst kijken bij uw woning, stellen daarna een waardebepaling op en overleggen met u over de mogelijke vraagprijs. Als we het daar over eens zijn, nemen we uw woning graag in de verkoop.
Hiertoe tekenen we samen een opdrachtbevestiging, waarin de afspraken over de verkoop van uw woning nader zijn uitgewerkt.
Het spreekt voor zich dat we al onze kennis en expertise in zullen zetten om een optimaal verkoopresultaat voor u te bereiken.