Changing the world, one site at a time…
Kompas met kaart van Friesland
Logo van TW Makelaars Tweede Woning Makelaars Vakantiewoning Recreatiewoning
  • © 2020-2024 TW Makelaars Sitebeheer 0

wat past u het beste?

Stacks Image 6

ons bestaande bouw aanbod

Wij kennen alle ins-en-outs van de woningen in ons aanbod, omdat we alle unieke kenmerken hebben opgevraagd bij de eigenaar en het Kadaster. Dat gaat verder dan alleen de indeling en de lijst roerende zaken. We kennen ook de bepalingen in de verschillende overeenkomsten en weten hoe het beheer en de verhuur zijn geregeld en wat het park en de omgeving te bieden hebben.

Daarnaast weten we veel over alle andere recreatieparken in met name Noord Nederland, omdat we er eerder woningen hebben verkocht, of betrokken zijn geweest bij de realisatie ervan.
We kunnen hierdoor snel inschatten of een woning goed past bij uw wensen.
 

Stacks Image 11

ons nieuwbouw aanbod

We zijn zeer nauw betrokken bij de, vaak jarenlange, voorbereidingen van de nieuwbouwprojecten in ons aanbod. Omdat we al vroeg in het proces aan tafel zitten, kennen we alle achtergronden en overwegingen van de keuzes die voor het betreffende project zijn gemaakt. Hierdoor weten we binnen welke kaders het project wordt ontwikkeld en welke mogelijkheden er voor onze kopers zijn, op het gebied van beheer, verhuur, woningtypes en om zaken nog naar eigen wens in te delen en vorm te geven.

Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we u als geen ander kunnen begeleiden in het aankoopproces. Of het nu gaat om de verhuur en de BTW regeling, de bouwkundige mogelijkheden, de aanleg van de tuin of de bepalingen in de overeenkomsten, wij beantwoorden al uw mogelijke vragen en geven een helder overzicht van de mogelijkheden.

Zo heeft u één aanspreekpunt gedurende het hele proces, vanaf uw eerste locatie bezoek tot aan de oplevering van uw eigen tweede woning. Maar ook daarna staan wij graag voor u klaar, voor het geval er nog iets is waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Stacks Image 36